Hoe plaats je een bestelling?

Kort gezegd, heel eenvoudig.
Eender of je een tablet, smartphone, pc of laptop gebruikt, de sieraden-website is zo ontworpen dat deze zich naadloos aanpast aan het apparaat welk jij gebruikt.

Wij hanteren GEEN minimum bestelbedrag.

Onze uitgebreide betalingsmogelijkheden

Onze ruime betalingsmogelijkheden bestaan uit : Ideal, Bancontact; Sofortbanking, Credit Cards en Paypal of de bankoverschrijving.

De betaling wordt uitgevoerd aan onze betalingsprovider Mollie. Vanzelfsprekend betaal je hier NIETS extra’s voor

Sieraden-website en haar betalingsprovider Mollie slaan GEEN betaalgegevens zoals credit card informatie etc. op in haar systemen.

Zowel bij Sieraden-website en haar betaalprovider staat (persoonlijke) veiligheid HOOG in het vaandel. Vandaar dat je altijd via een beveiligde verbinding (SSL) surft maar ook je betaling doet.

Bij een bankoverschijving ontvang je van onze betaalprovider Mollie een email met instructies. Na ontvangst van je betaling versturen wij de bestelling.

Bestellingen met een bankoverschrijving worden automatisch door het systeem geannuleerd nadat de betalingstermijn is verstreken.

Onze geschenkverpakking

Je bestelling wordt verpakt in een geschenkdoosje, danwel een sieradenzakje. Vanzelfsprekend betaal je ook hier NIETS extra’s voor. Met andere woorden onze verpakking is gratis en volledig gratis.

We hopen dat elke ontvanger geniet van opwinding bij het uitpakken van de cadeautjes. Het is immers belangrijk dat we altijd de grootste glimlach op het gezicht van onze klanten en hun geliefden willen toveren.